ОНЛАЙН-РЕСУРСИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ
Шановні здобувачі освіти!
Для повного виконання навчальних планів та програм, пропонуємо вивчення навчального матеріалу самостійно, або за дистанційною формою. Після відновлення навчального процесу, з кожного предмету будуть проведені залікові підсумки.
НАВЧАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ЗА ПРЕДМЕТАМИ
- Навчальні матеріали
ЕЛЕКТРОННІ РЕСУРСИ ДЛЯ НАВЧАННЯ
- Всі навчальні матеріали надані на цій сторінці
У зв’язку із організацією дистанційного навчання майбутніх кваліфікованих фахівців у закладах професійної та фахової передвищої освіти Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України пропонує електронні освітні ресурси:
Дистанційні курси в Системі дистанційного навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України (СДН ІПТО НАПН України)
Доступ до курсів слухачі отримають після реєстрації в СДН ІПТО НАПН України https://e-learning.org.ua та самореєстрації на обраний курс.
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ
Кухар, кондитер
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (3 розряд)
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (4 розряд)
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (5розряд):
Зайцева Г.Н. Технологія виготовлення борошняно-кондитерських
Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування
Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування
Санітарія та гігієна ресторанного господарства: Методичні рекомендації. Уклад.: М.Ф.Корягіна Шинкаренко О.П.,
Транспортна галузь
Електрогазозварник
Биковський О.Г. Технологія та обладнання електричного контактного зварювання
Гуменюк І.В., Іваськів О.В., Гуменюк О.В. Обладнання і технологія газозварювальних робіт