СТОРІНКА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

09. 02. 2023 року в ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей" в групі 257  професія "Кухар, офіціант, бармен" під керівництвом майстра виробничого навчання Нетяжук Л.А. проведено  кваліфікаційні пробні роботи по професії Бармен 4 розряду. Здобувачі освіти готували змішані коктейлі, напої та холодні закуски

9 лютого 2023 р. в ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей"  для  здобувачів освіти  ІІ курсу групи 267 (професія "Кухар, офіціант, бармен") майстер виробничого навчання Микитенко Валентина Миколаївна та викладач спецдисциплін харчового напрямку  Щербина Валентина Сергіївна провели бінарний  урок на тему: "Приготування рибних паличок "

Урок виробничого навчання в групі 267 (майстер виробничого навчання Микитенко В.М.) 

Тема: Приготування запеченої риби

06.02.2023  пройшов урок виробничого навчання в групі 267 (майстер виробничого навчання Микитенко В.М.) Тема: Приготування запеченої риби

 Урок виробничого навчання за професією "Кухар"

Тема: Приготування запеченої картоплі з м'ясом та грибами

02.02.2023 в групі 267 за професією "Кухар, офіціант, бармен " відбулося виробниче навчання майстер виробничого навчання  Микитенко В.М. Тема: Приготування запеченої картоплі з м'ясом та грибами. Здобувачі освіти  чудово справилися із своїм завданням

Урок  виробничого навчання на тему  "Приготування супів"

В ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей" в групі 267 за професією "Кухар, офіціант, бармен" 03.11.2022 майстром в/н Микитенко В.М. проведено урок  виробничого навчання на тему " Приготування супів". Здобувачі освіти вміло справилися з приготуванням супів, а саме: суп картопляний, селянський з крупою, суп гороховий з салом, макаронними виробами.

Пробні кваліфікаційні роботи з професії офіціант 4 розряду

В ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей»  з професії «Кухар, офіціант, бармен» проведено пробні кваліфікаційні роботи з професії офіціант 4 розряду в групі 257 майстер виробничого навчання Нетяжук Л.А.  Здобувачі освіти досконало володіють прийомами обслуговування, вміють накривати і сервірувати столи. Знають форми складання серветок, володіють і знають рецептуру і технологію страв, напоїв. Досконало знають порядок прийому замовлень, правила подачі страв, виписування рахунків, володіють касовим апаратом

Урок  виробничого навчання на тему «Запалювання дуги та техніка маніпулювання електродом»

В ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» 01.11.2022 в групі 271 з професії «Електрогазозварник, водій автотранспортних засобів категорії «С» майстром виробничого навчання Палагін О.І. було проведено урок  виробничого навчання на тему «Запалювання дуги та техніка маніпулювання електродом».

Майстер-клас по приготуванню коктейлів та закусок в рамках уроку виробничого навчання (професія "Бармен",група №250 )

24.12.2021 в ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей" відбулися перевірні роботи в групі " 265 ТУ І курс за професією "Електрогазозварник. Водій автотранспортних засобів кат. "С" зі складністю 2 розряду. Тема: "Зварювання пластин встик і вкут". По закінченню уроку в/н  були підведені підсумки, виставлено оцінки та присвоєно розряди здобувачам освіти. 

Перевірні роботи  складністю Кухар 3 розряду в групі №267 (майстер в/н Микитенко В.М.)

23 грудня 2021 року в ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» в групі №267 (І курсу) за професією «Кухар, офіціант, бармен» (майстер виробничого навчання Микитенко В.М.) були проведені перевірні роботи зі складністю кухар 3 розряду. Перевірні роботи проходили в два етапи: І – теоретичний, ІІ – практичний. На теоретичному етапі здобувачі освіти проходили електронне тестування для перевірки набутих знань на попередніх уроках, а на практичному виконували механічну кулінарну обробку м’яса, риби та приготування напівфабрикатів з них. В кінці виробничого навчання були підведені підсумки та виставлені оцінки, розряди здобувачам освіти 

Перевірні роботи зі складністю ІІІ розряду за професією "Електрогазозварник"

23.12.2021 в ДНЗ "МПЛ" за професією "Електрогазозварник, водій автотранспортних засобів категорії "С" група 261, 2 курс (майстер в/н Козяр О.А.) відбулися перевірні роботи зі складністю ІІІ розряду. Тема: "Зварювання труби діаметром 51мм встик з проворотом в нижньому положенні". В кінці виробничого навчання були підведені підсумки та виставлені оцінки, розряди здобувачам освіти.

КОНТРОЛЬНО-ПЕРЕВІРНІ РОБОТИ В ГРУПІ №260

21.12. 2021р. були проведені контрольно-перевірні роботи  в гр. 260. за професією"Кухар,офіціант,бармен" (майстер в/н Ялинчук Т.О.) Майстром в/н  було видано завдання  на четвертий розряд професії" Кухар" .

Здобувачі освіти готували ковбаски львівські; сирники з морквою; свинину, запечену з локшиною; яловичину, запечену в цибулевому соусі; крученики апетитні; яловичина тушкована в сметані; деруни з часниковою заправкою; битки з печінки ; сир запечений з  гарбузом; картопля запечена з часниковою заправкою; запіканка із сиру та картоплі.

Урок виробничого навчання група №250 (майстер в/н Тисанюк Н.А.) Професія Бармен. Тема: "Підготовка барного приладдя та устаткування для роботи в барі. Підготовка мірного посуду та інвентарю" 

Урок виробничого навчання в групі № 261 (ІІ курс). Професія "Електрогазозварник. Водій категорії "С"

Виробниче навчання  в групі №261 (майстер в/н Козяр О.А.) Тема  уроку виробничого навчання: виконання вправ ручним дуговим зварюванням кільцевих швів в нижньому положенні. 

Урок  виробничого навчання Професія "Електрогазозварник. Водій автотранспортних засобів категорії "С". Група №268. Майстер в/н Ліщинський М.В.

15 грудня в ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей" майстер в/н Ліщинський М.В провів  урок виробничого навчання на тему"Відпрацювання навичок ручного дугового зварювання простих деталей та вузлів у нижньому положенні"  у групі №268  за професією "Електрогазозварник. Водій автотранспортних засобів категорії "С" 

Урок виробничого навчання Професія: Кухар. Група №260. Майстер в/н Ялинчук Т.О.

14.12.2021р.

Тема уроку.

"Приготування та подавання гарячих страв з сиру: сирників, сирників з картоплею, сирників по-київськи, зрази сирні з гарбузом і чорносливом, пухкеників"


Урок виробничого навчання Професія: Офіціант. Група №257. Майстер в\н Нетяжук Л.А.

08.12.2021р.

Тема програми:   Підготовка торговельних залів до обслуговування відвідувачів відповідно до типу і класу закладів ресторанного господарства.  Тема уроку: ОФ- 3.1.5.  Здійснення попередньої сервіровки столів до сніданку і до обіду.

Урок виробничого навчання Професія:  КУХАР група №260. Майстер в\н Ялинчук Т.О.

07.12 .2021 року  було проведено урок виробничого навчання

 в 260 гр.  Тема: " Приготування та подавання ,страв з смажених овочів; картопляників,картопляних паличок,картопляних кульок"

 Всі поставлені завдання майстром в/ н перед учнями були виконані

Урок виробничого навчання Професія: Офіціант група №257. Майстер в\н Нетяжук Л.А.