ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ
Кухар, кондитер
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (3 розряд)
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (4 розряд)
Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (5розряд):
Зайцева Г.Н. Технологія виготовлення борошняно-кондитерських
Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування
Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування
Санітарія та гігієна ресторанного господарства: Методичні рекомендації. Уклад.: М.Ф.Корягіна Шинкаренко О.П.,
Биковський О.Г. Технологія та обладнання електричного контактного зварювання
Гуменюк І.В., Іваськів О.В., Гуменюк О.В. Обладнання і технологія газозварювальних робіт