В ДНЗ "Монастирищенський професійний ліцей" в групі 267 за професією "Кухар, офіціант, бармен" 03.11.2022 майстром в/н Микитенко В.М. проведено урок виробничого навчання на тему " Приготування супів". Здобувачі освіти вміло справилися з приготуванням супів, а саме: суп картопляний, селянський з крупою, суп гороховий з салом, макаронними виробами.
В ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» з професії «Кухар, офіціант, бармен» проведено пробні кваліфікаційні роботи з професії офіціант 4 розряду в групі 257 майстер виробничого навчання Нетяжук Л.А. Здобувачі освіти досконало володіють прийомами обслуговування, вміють накривати і сервірувати столи. Знають форми складання серветок, володіють і знають рецептуру і технологію страв, напоїв. Досконало знають порядок прийому замовлень, правила подачі страв, виписування рахунків, володіють касовим апаратом
23 грудня 2021 року в ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» в групі №267 (І курсу) за професією «Кухар, офіціант, бармен» (майстер виробничого навчання Микитенко В.М.) були проведені перевірні роботи зі складністю кухар 3 розряду. Перевірні роботи проходили в два етапи: І – теоретичний, ІІ – практичний. На теоретичному етапі здобувачі освіти проходили електронне тестування для перевірки набутих знань на попередніх уроках, а на практичному виконували механічну кулінарну обробку м’яса, риби та приготування напівфабрикатів з них. В кінці виробничого навчання були підведені підсумки та виставлені оцінки, розряди здобувачам освіти
23.12.2021 в ДНЗ "МПЛ" за професією "Електрогазозварник, водій автотранспортних засобів категорії "С" група 261, 2 курс (майстер в/н Козяр О.А.) відбулися перевірні роботи зі складністю ІІІ розряду. Тема: "Зварювання труби діаметром 51мм встик з проворотом в нижньому положенні". В кінці виробничого навчання були підведені підсумки та виставлені оцінки, розряди здобувачам освіти.
21.12. 2021р. були проведені контрольно-перевірні роботи в гр. 260. за професією"Кухар,офіціант,бармен" (майстер в/н Ялинчук Т.О.) Майстром в/н було видано завдання на четвертий розряд професії" Кухар" .
Здобувачі освіти готували ковбаски львівські; сирники з морквою; свинину, запечену з локшиною; яловичину, запечену в цибулевому соусі; крученики апетитні; яловичина тушкована в сметані; деруни з часниковою заправкою; битки з печінки ; сир запечений з гарбузом; картопля запечена з часниковою заправкою; запіканка із сиру та картоплі.
Виробниче навчання в групі №261 (майстер в/н Козяр О.А.) Тема уроку виробничого навчання: виконання вправ ручним дуговим зварюванням кільцевих швів в нижньому положенні.
08.12.2021р.
Тема програми: Підготовка торговельних залів до обслуговування відвідувачів відповідно до типу і класу закладів ресторанного господарства. Тема уроку: ОФ- 3.1.5. Здійснення попередньої сервіровки столів до сніданку і до обіду.
07.12 .2021 року було проведено урок виробничого навчання
в 260 гр. Тема: " Приготування та подавання ,страв з смажених овочів; картопляників,картопляних паличок,картопляних кульок"
Всі поставлені завдання майстром в/ н перед учнями були виконані